Hoe gaat het in zijn werk?

Ik kom in beeld zodra u een huurder heeft gevonden. Vanaf dat moment ben ik de contactpersoon tussen u en uw huurder. Ik ben aanwezig bij de sleuteloverdracht, zorg dat er goede afspraken komen over wie verantwoordelijk is voor wat, kan meekijken bij het afhandelen van contracten, beantwoord alle vragen van huurders en los problemen op. Bijvoorbeeld als er lekkage is, de huurder zijn sleutel is kwijtgeraakt of iets in huis is stuk gegaan. Als er een storing is, zie ik erop toe dat die snel en vakkundig wordt opgelost. Uiteraard koppel ik alles duidelijk aan u terug en vraag bij grotere investeringen eerst uw toestemming. Als u zelf naar het buitenland vertrekt, hoeft u dus geen familie of vrienden in te schakelen om uw woning in de gaten te houden. U weet bovendien zeker dat u elke maand uw huur betaald krijgt en dat u verder nergens meer naar om hoeft te kijken.

Wisseling van huurders
Ook als het einde van de verhuurperiode in zicht komt, is het een groot voordeel om een beheerder dichtbij te hebben. Ik meld de woning alvast aan bij bemiddelingsbureaus, zorg dat de borg goed wordt afgehandeld en dat noodzakelijk onderhoud wordt uitgevoerd. Het is mijn taak dat de woning er goed uitziet en nieuwe huurders direct aanspreekt. Ik vraag daarom offertes op voor schilderwerk, overzie en controleer onderhoudswerkzaamheden, zorg in overleg met u - waar nodig - voor nieuwe meubels en geef u advies hoe u de woning zoveel mogelijk kunt laten renderen. Ik werk hiervoor samen met betrouwbare, gerenommeerde onderhoudsbedrijven.

Wat zijn de kosten?
Voor mijn dienstverlening reken ik een vast maandbedrag als percentage van de huursom.

Interessant belastingvoordeel
Het beheer van uw woning(en) uit handen geven kan ook fiscaal interessant zijn. Uw belastingadviseur kan u daarover meer vertellen.

Wilt u ook gebruik maken van mijn expertise? Neem direct contact met me op voor een kennismakingsgesprek.


Klanten aan het woord

  • Mark de Groot

    ‘Yvette beheert al jaren mijn appartement in Amsterdam dat ik verhuur. Ze neemt me al het werk uit handen en ik hoef nergens naar om te kijken. Ik vertrouw haar blindelings. Net zo belangrijk: mijn huurders zijn ook erg blij met haar goede zorgen! Ik kan Beheermijnvastgoed echt aan iedereen aanbevelen.’