Heeft u een woning in de verhuur?

Beheermijnvastgoed werkt voor woningeigenaren in de regio Groot Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer, die een of meerdere volledig gestoffeerde en gemeubileerde huizen of appartementen in de vrije sector verhuren.

U vertrekt bijvoorbeeld voor langere periode naar het buitenland en verhuurt in de tussentijd uw woning in Nederland. Of u verhuurt uw woning aan medewerkers van internationale bedrijven, die tijdelijk in Nederland verblijven.

U heeft een huurder gevonden, maar dan? Wat doet u als er onverwacht een lekkage is? Of als de wasmachine aan vernieuwing toe is, of de kozijnen moeten worden geschilderd? Huurders verwachten een goed onderhouden woning, een vast aanspreekpunt en de garantie dat storingen snel worden opgelost. Als u op afstand of in het buitenland woont, is dat complex en tijdrovend. Ook voor de huurder zelf is het prettig als er een aanspreekpunt dichtbij is.

Dus geef mij het vertrouwen en uw woning in beheer. Dan hoeft u verder nergens meer naar om te kijken.

Neem direct contact met me op voor een kennismakingsgesprek.


Klanten aan het woord

  • Mark de Groot

    ‘Yvette beheert al jaren mijn appartement in Amsterdam dat ik verhuur. Ze neemt me al het werk uit handen en ik hoef nergens naar om te kijken. Ik vertrouw haar blindelings. Net zo belangrijk: mijn huurders zijn ook erg blij met haar goede zorgen! Ik kan Beheermijnvastgoed echt aan iedereen aanbevelen.’